lørdag 24. juli 2010

Flying og feltsøk

Igår så fikk Fanny seg en liten treningsøkt på kjøkkenet sammen med Maja, og de trente da på å stå på to (bakbeina). Gikk veldig bra, både Maja og Fanny er flinke :-)

Idag har vi vært ute hele dagen i skogen å koset oss med rundering og grilling. Flott vær, deilig med sol! :-) Fanny fikk kjøre 2 runder med flying, og det gikk bare bra :-) Første økten så var Per-Eirik og Hanne figuranter, og de brukte da lek som belønning. Fanny jobbet på bra, men merker at hun ble litt fort sliten.. Siste gangen så ville hun heller ikke leke hos Hanne, så da ble det bare belønning med godbit.Andre økt så var igjen Hanne og Per-Eirik figuranter (eller var det Elin og Hanne?), og denne gangen ble det belønnet med godbit. Fanny holdt lenger da, og jeg synes faktisk at både farten og motivasjonen til å gå til den andre figuranten ble større, så kanskje jeg bare må holde meg litt til godbiter en stund til. Ev så får vi varvet litt med lek og godbit, for vil ikke legge bort leken helt heller da... :-)

Tredje økta så fikk Fanny seg et feltsøk med 4 dummyer. Disse ble kastet ut på forhånd slik at hun ikke viste hva hun kunne forvente. Synes at hun søkte noe uryddig idag, og et par ganger kom hun tilbake slik at jeg måtte sende henne ut igjen.. Men hun fann alle 4 dummyene, så er fornøyd likevel :-) Hanne bemerket også at hun var hoven og litt rød baktil, så kanskje hun holdt på å få løpetid, og derfor var så 'tung'? Jeg synes nemmelig at hun har vært litt vel tung i det siste, ikke den vanlige gnisten som hun normalt har - hverken i trening eller på tur... Og løpetid har hun ja. Ikke sånn at hun drypper enda, men var blod på papiret når jeg sjekket hjemme, så kanskje vi kan skylde på den :-) Er jo på tide med løpetid nå, siden hun løpte i januar så.. Selma har enda ikke begynt å løpe (hun løpte rett før jul), men kanskje hun og kommer nå da... Ja ja. Sånn er det å ha jenter :-) Litt ur fokus, men verdens deiligste likevel! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar