torsdag 11. juni 2009

Siste trening før LP2..

I helga er det LP2 konkurranse både lørdag og søndag, så idag hadde vi siste panikktreningen :-) Greit å vite hvordan vi ligger ann da :-)

Fri ved foten gikk bra. Her gikk hun faktisk bra også i svingene i springmarsj, så det må jeg jo være fornøyd med! :-) Synes likevel ikke at hun er mer enn 8,5 så vi får se hva dommeren sier :-) Kan jo fort hende at hun går dårligere og da.. :-S

Ligg under marsj er 10'er. Der er hun kjempebra!

Stå under marsj gikk faktisk også bra idag :-) kanskje ikke 10'er, men 9 ihvertfall.

Avstandskommandering gikk ikke så bra. Den går bra på max 5m, men lenger enn det så slurver hun med oppsitt (dvs hun lyfter rompa fra bakken når hun setter seg opp). Så her vil jeg vel tru 7p.

Apport gikk bra idag - bra fart både inn og ut og ikke noe tull. Men erfaringsvis så slurver hun med den på konkurranser, så tipper 7 her og.

Kjegla - hm.. Her går hun fint ut, står bra og kommer bra inn igjen. Hun kan stoppe for tidlig, så usikker på hva hun gjør i helga.. Varierte veldig idag fra 0p til kanskje 8'er.. Ikke noen trygg øvelse - kan gå bra og kan nulle :-)

Stå under innkalling. Denne begynner å bli bra, men vi er ikke på 10'er enda. Idag vil jeg vel si 8-8,5 på de hun gjorde, men også denne er en usikker øvelse hvordan det går i helga blir egentlig bare gjetting.

Tja, det var vel de vi var igjennom idag. Fellesdekken forventer jeg 10'er på, men hun kan sette seg opp for tidlig. Hopp over hinder er nok antingen 10'er eller 8'er (da pga berøring). Er det noen andre øvelser da? Hm.. Husker ikke :-)

Vi får no se hvordan det går. Forventer ingenting, men trur vi får en 2:e premie. Forventer ihvertfall ikke opprykket for å si det slik.. :-) kan fort bli 3:e premie og - hvem som vet :-) Time will tell slik som man sier det :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar