søndag 28. juni 2009

Blodsporskurs, andre dag

Idag har vi bare gått et spor, og det var det sporet vi la ut igår. Fanny var mer enn klar når hun fikk komme ut av bilen, og drog avgårde i sporet. Fikk en kvist/tre over øyan, så mistet brillene mine i skogen.. :-S Heldigvis så var Elin og Kyrre flinke observatører, så jeg stod bare helt i ro tils de fann de :-) Jeg ser jo ikke noe uten briller, så at jeg sku ha begynt å lete etter de hadde nok bare vært mest skummelt... :-)

Etter den lille finne-brillene-til-Emma pausen, så fortsatte Fanny fint igjen. Merket ikke noe til det første blodoppeholdet. Første vinkelen ringet hun ganske mange ganger på, men hun jobbet kjempefint så det gjør ikke noe :-) Det er ihvertfall veldig tydelig når hun er på sporet, når hun har mistet det eller når hun bare er ut å sjekker til sidene. Andre vinkelen ringet hun enda mere på. Den var oppe på en knaus, og Fanny hadde av enn eller annen grunn lyst til å vinkle opp tidligere, uten at hun fann noe spor der så det ble endel ringing her og. Kan jo hende at vinden hadde flyttet sporet litt - hvem som vet.

Så bar det over noen småbekker, forbi sårleie (hun gikk rett over men markerte ikke), en til vinkel, over en ny bekk og frem til siste vinkeln som da også hadde blodoppehold. Her går hun vinkeln 90grader uten noe som helst problem og følger sporet flott helt til slutt og finner kløven. Stategisk å legge slutten ved en bekk, for da fikk hun bade og som belønning :-)

Alt i alt så gikk sporet veldig bra. Hun mister det noen ganger, men det er aldri noe tvil om hvor sporet gikk og når hun mister det så er hun utrulig flink til å jobbe for å finne det igjen. Vi må jobbe mer med fart - det går aaaaalt for fort - så skal begynne å legge enda fler vinkler og opphold, samt jobbe mer med å få sårleien interessant, så får vi se hvis det hjelper på farten eller ikke. I tilegg så må jeg jo da selvfølgelig bremse... Men hun var flink, og jeg er fornøyd med sporet :-) Hun har ihvert fall mer enn nok iver og lyst til å gå sporet, det er no et som er sikkert! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar