søndag 21. februar 2010

Trening på Bardufoss

Igår var vi å trente på Bardufoss sammen med Hanne & Ken, Stian & Nelly samt Gunn Anita, Cuba og Condor. Det var kjempemoro! Jeg begynner å merke litt i treningen at hun faktisk er drektig. Hun er like treningsvillig, men ting går litt langsommere Måtte bare flire når vi trente baklengsmarsj igår og magen hennes vagget fra side til side som en annen ku.. Søta! :-D

Vi kjørte først søk etter kong. Tenker at søk er en fin øvelse for henne nå som hun er drektig. hun får jobbet og brukt hodet sitt, samt at hun kan gjøre det i sitt eget tempo Hun var flink og fann kongen alle fire gangene :-)

Andre runden sku vi egentlig også trene søk på, men siden hun under innklikkingen begynte å tilby sitt under marsj så byttet vi lett øvelse. Typisk meg å være så ustrukturert i treningen… :-S Vi kjørte dermed litt sitt under baklengs marsj før vi gikk over til avstandskommandering der jeg også fikk lagt inn stå. Sitten og liggen er bra, men ståen har vi igjen endel på før jeg er helt fornøyd. Nå har vi jo ikke trent så mye av det heller da men… Den kommer! :-)

Siste runden så hadde jeg henne mest ute for å få trent sammen med schäfere. MP’en fra Sverige var der med 3 schäferhunder å trente, og siden Fanny ikke har vært så glad i schäfere så tok vi muligheten i akt. Men hun brydde seg ikke noen verdens ting. Kun en gang hun syntes at det vart litt mye og trakk seg litt unna, og det var når vi gikk rett (tett) mot en ekvipasje. Da datt hun ut fra foten ca 1 m akkurat i det vi passerte (liten bue ut måtte jo være lov syntes hun nok..), men utover det så brydde hun seg ikke noenting om det. Så turen med Viggo og Varg her i høst/vinter ser virkelig ut til å ha hjulpet. Ihvertfall mot gråschäfere :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar