mandag 8. februar 2010

Lineføring, stå under marsj og stå under innkalling

Idag var vi på hverdagslydigheten og trente sammen med en gjeng fra Bardu Hund. Fanny er fortsatt i toppform og vi merker ikke noe av drektigheten enda. Håper jo fortsatt at hun har valper i magen da men.. :-)

Første økt så trente vi lineførighet - den er jeg kjempefornøyd med :-) Fanny var flink, og tross for at hun frøs endel (var -20 gr og hun lyftet faktisk ganske mye på potene..) så var hun godt med og jobbet kjempebra. Andre økten så trente vi først litt stå under marsj, der Per-Eirik fikk klikke henne, og så et par ganger med stå under innkalling. Er egentlig ganske fornøyd med stå under innkalling, for hun hadde god fart hele veien, tross at hun pga høy fart selvfølgelig hadde litt lenger stoppestrekke. Trur jammen vi skal ha litt lengre pauser på ting vi sliter med assa, for det ser ut å hjelpe... :-)

Før øvrig så var vi på årsmøte i Bardu Hund i lørdags. Der ble Fanny kåret til Årets Hund 2009 i hele 3 grener! :-) Flinkelinka ble nemmelig Årets Hund 2009 i både lydighet, bruks og blodspor. Hurra! :-)

1 kommentar:

  1. Grattis! D va vel fortjent! Du e ikke så reint lite flink sjøl å. Hjelp ikke bare å ha flink hund, vet du :-)Føreren må å være flink.

    SvarSlett