tirsdag 16. februar 2010

Sitt og bli samt apport av dummy

Når vi prøvde oss på anlagstesten i jakt i høst, så var sitt og bli grunnen til at vi ikke klarte det. Fanny er ganske glad i å være tett mammaen sin, å 50 m bort var litt langt.. Allerede etter 15-20 m reiste hun seg å kom etter, så har funnet ut at vi må trene litt mere på det :-)

Fredagen (ja, vet.. er litt treig å blogge..) så fikk jeg og Elin kjørt litt trening, og da passet jeg på å trene just sitt og bli. Fanny var kjempeflink og satt som et lys - helt tils jeg var 50 meter borte :-) Flinke jenta! :-) Fin øvelse å kjøre på drektige tisper og - ikke mye arbeid å sitte i ro :-)

Vi kjørte også en liten økt med apport av dummy. Det er moro det! :-) Så moro at man bare MÅ riste den lille dummyen til døde.. :-) Ikke helt kjempebra det, men artig var det no! :-)

Fikk kjørt en til økt med sitt og bli på lørdagen, da var vi oppe i 70m avstand. Satser på at vi kommer å ha både sitt og bli, samt ligg og bli godt inne før valpene kommer :-) Skal begynne litt med å øke tiden og på sitt og bli, samt å trene mer sjult fører på ligg.. Nåkka kan vi jo gjøre tross at hun er drektig :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar