torsdag 12. februar 2009

Utgangsstilling, stå, ligg og bli, hals

Igår kjørte vi 2 pass med trening. Først ute når vi var ute å gikk tur med Tone, Thea og Maja, og så et inne på kjøkkenet senere på kvelden. Alt går på frivillig adferd for tiden, siden vi skal ha inn alle grunnferdighetene litt bedre :-)

Første passet ute så konsentrerte vi oss om frivillig utgangsstilling + noen meter med fri ved fot rett frem. Det gikk fint, og Fanny var kjapp både på plass, og hadde fin intensitet. Etter pausen så gikk vi over til å trene stå, og stå under marsj. Også her frivillig. Fikk klikke litt når jeg går til sides, men fikk ikke helt til å få henne til å se fremover. Trur jeg må ta dette hjemme på kjøkkenet først.. :-)

Inneøkten bestod av frivillig halsing + frivillig ligg og bli samt rygging. Vi trente jo litt hals igår, og idag så hadde hun mye bedre, sterkere og iherdigere halsing i en gang. Flinke jenta!! :-) Under ligg og bli så øvde vi på å gå både rundt, over osv. Gikk kjempebra :-) Den andre økten så trente vi rygging, og rygging i vinkel. Det gikk og fint :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar