tirsdag 21. april 2009

Kjegla, fri ved fot, rygging, venstre vendinger og avstandskommandering

I går var vi på parkeringsplassen til Telenor å trente - kun jeg, Fanny og Selma :-)
Begynte litt med kjegla, der Fanny først fikk springe frivillig ut og så etterhvert begynte jeg å legge på kommandoen. Hun hadde grei fart ut, men trur at vi snart må bli ganske nøye på dette med at hun ikke skal snuse på kjegla lenger.. Hun tuller jo litt på det da.. :-) Var veldig påpasserlig og belønnet kun kjegla når hun faktisk stod ved kjegla. Belønning var karbonade og litt ball innimellom :-) Kjegla gikk faktisk ganske greit - kjørte den helt i begynnelsen på passet og på slutten, og jeg er fornøyd med den. Kjørte kun en hel øvelse, og der sprang hun fint ut, stod bra og kom fint tilbake. Ikke noen 10p, men kanskje 8?

Etter kjegla så kjørte vi litt fri ved fot, og vendinger til venstre. Brukte bilen som hjelp for å få bedre vendinger og det fungerte fint. Trente også litt rygging inntill bil - rett bak og i vinkel til venstre - hvilket og gikk bra. Etter vi kjørt litt ved bilen så tok vi det ut på plassen igjen, og hun hadde merkbart rettere rygginger så det var jo kjempebra :-) Rygget mest bakover men gjorde også noen vinkler til venstre ute på plassen, og de var greiie :-)

Siste passet så kjørte vi litt avstandskommandering, men på nært hold. Kun 2 m avstand. Tenkte vi sku trene litt på dette å bli sittende/liggende litt lenger, så det var no det vi gjorde :-) Fanny har ikke tid til å vente så veldig lenge da før hun prøver noe nytt, så vi kom vel opp i 6 sek ca. Men på slutten så ble hun bedre da så vi må nok bare trene videre.

Kjørte også et par strake innkallinger hvilket gikk fint, og noen stå under marsj. Her la jeg vekt på at hun sku bli stående, så gikk ikke langt ifra henne og belønnet fra ulike posisjoner (fremfor, fra høyre og fra venstre). Belønnet dog kun i posisjon så gikk kun på karbonade :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar