onsdag 7. januar 2009

Alle øvelser i kl 2 unntatt felles dekk og hopp

Idag har vi kjørt igjennom alle øvelser i kl 2 unntatt fellesdekken og hopp over hinder, bare for å se hvordan vi ligger ann. Trur nok at vi skal være klar til mars :-)

Vi startet med fri ved fot. Her går hun egentlig med bra intensitet og er kjapp å komme seg i utgangsstilling når vi stopper. Men vi må trene mer på springmarsj, og spesielt springmarsj med vendinger.. :-S Belønnet sjelden, men når jeg belønnet så belønnet jeg med ball.

Så var det ligg under marsj. Denne er hun faktisk ganske god på, og hun dekker kjapt ned. Det vi må fortsette å trene på er å holde posisjonen mens hun må vente på oppsitten (hun ligger greit, men ikke såå lenge - kanskje en 10-15 sek). Og så må vi passe på å få liggene rett og - hun har en tendens til å komme litt skjevt noen ganger - vet ikke hvis det har noe å si på en konkurranse men..

Stå under marsj - denne kjørte jeg med avstandsbelønning forran for å få henne til å holde posisjonen hele veien. Hun har jo ikke vært noe særlig god til det i det siste så.. Fortsatte marsjen fra holdt og det gikk greit.

Apport - denne var nok treningens høydepunkt- for Fanny ihvertfall! :-) Kjempebra fart ut og inn, hun har litt tendens til å stemple den litt først, og så kaster hun den en gang i munnen før å få den på plass, men eller ikke noe tygging eller andre problemer. Så blir stemplingen vi først og fremst må jobbe med trur jeg. Og det å plukke den opp riktig i en gang slik at hun slipper å kaste den på plass :-) Det er ikke store bevegelsen hun har assa, hverken ved stemplingen eller kastet, så synes ikke at det er et så stort problem. Men vi skal jobbe videre med det likevel :-)

Kjegla - denne gikk helt supert idag!! Kunne ikke ha gått noe bedre!! :-) Hun sprang rett ut med bra tempo, touchet, snudde opp, stod som en søtte og kom med god fart inn igjen. Vi kjørte denne kun den ene gangen - turtes ikke prøve igjen i tilfelle hun da igjen sku begynne å tøve.. :-) Masse belønning med ball og kjøttboller!! :-)

Innkalling med stå - første gang så var hun litt nølende til å stoppe, men andre gangen så gikk det bra. Siden jeg var alene så hadde jeg ikke noen ball bak henne, uten belønnet med ball når hun var kommet helt inn. Ikke helt fornøyd med denne egentlig. Vi må få en bedre og mer kontant stopp, så må jobbe mer med det momentet.

Alt i alt så var jeg mest fornøyd med kjegla (selvfølgelig siden vi sliter med den :-)) og apporteringen. Etter endt treningspass så dro vi ut å sparket en tur - og Fanny drog faktisk idag! :-) Det bruker hun aldri å gjøre annet enn hvis det er noen annen forran henne. Hun liker ikke sparken, så synes i grunn at det er tryggest å springe ved siden.. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar