mandag 10. august 2009

Feltsøk

Idag på treningen var Line der. Moro, for Line betyr at vi kan (og vil) trene jakt! :-) Vi kjørte feltsøk m 6 dummyer der Moria og Fanny fikk hente vekselsvis 3 hver. God trening - både i sitt og bli (siden Fanny måtte sitte igjen mens jeg la ut dummyer..) og rotrening. Fanny blir ganske het når hun må vente på sin tur, og hun hadde litt syting. Så da fikk hun bare vente enda mer... I tilegg så knallet hun en gang, og siden vi ikke hadde noen til å passe på dummyene så fikk hun jo dessverre løsning på det da.. Hun bytte også dummy et par ganger, så det må vi også jobbe mer med.. Dvs å ha fler medhjelpere slik at noen/flere har kontroll over dummyene (i tilfelle tjuvstart eller at hun har lyst å bytte).

Har også begynt å kjøre henne inn i den ekle, nye vogna hennes :-) Hun er overhode ikke like fornøyd med kjøpet som jeg er, spesielt ikke når hun må svinge.. Men satser på at hun lærer seg snart og at hun da finner ut at det å dra vogn faktisk er kjempemorro! :-)

Det er sjelden jeg legger inn bilder her - må nok bli flinkere til det - men her er no ihvertfall Fanny forran nyvogna! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar